Albanien: Hymni Kombetar I Shqiperise Songtext

Nationalhymne

von Mehr Songtexte

Albanien: Hymni Kombetar I Shqiperise Songtext
Rreth flamurit te perbashkuar, me nje deshire me nje qellim Te gjithe Atij duke u betuar; te lidhim besen per shpetim Prej lufte ai largohet qe eshte lindur tradhetor, Kush eshte burre nuk friksohet PO VDES, PO VDES SI NJE DESHMOR. Ne dore armet do ti mbajme te mbrojme atdheun ne cdo vend, te drejtat tona ne si ndajme ketu armiqte s'kane vend. Se Zoti vet e tha me goje qe kombe shuhen permbi dhe po Shqiperia do te rroje per te , per te luftojme ne.