Stand By You Songtext

Anna Gjebrea

von Mehr Songtexte

Stand By You Songtext
Do të jem me ty dhe jo nuk do të lë në balt
Vetëm më kërko dhe un' aty do jem për pak
Ty të vetmuar s'dua të t'shoh
Jam këtu e ti më beso
Nëse fryma do të mbahet ti duro dhe pak
Do të jëm në krah dhe prap' ne do ja dalim bashk
Të trishtuar nuk dua të t'shoh
Më ke mike më beso

Jo mos ki frike kudo ti je
Asgjë nuk do na ndali ne
Nëse zemrën ta lëndojn'
Aty do jem të premtoj
Me vete do më kesh
Je me mua ti vetem qesh
Sa her' do m'kërkosh
Aty do jem të premtoj

Une aty do jem, jem, do të jem
Une aty do jem prane teje
Une aty do jem, jem, do të jem
Premtoj un' se aty do jem

When the clouds are rolling in, I'll be the light that shines
You know I'm never far away, always by your side
Any time you can call my name
I'll show up for you any day
You and I, we got nothing but history
Side to side, nothing better than you and me
We are one and we're standing together
Light it up, yeah, we got forever

Jo mos ki frike kudo ti je
Asgjë nuk do na ndali ne
Nëse zemrën ta lëndojn'
Aty do jem të premtoj
Me vete do më kesh
Je me mua ti vetem qesh
Sa her' do m'kërkosh
Aty do jem të premtoj

Une aty do jem, jem, do të jem
Une aty do jem prane teje
Une aty do jem, jem, do të jem
Premtoj se aty do jem

If someone hurts your heart
And you're feeling really low
I'll be there to pick up the pieces
I hope you know that I'll never let go
You know I'm gonna stand, stand by you
I'll never leave your side

No matter what may come your way
Call on me, I'll be here to stay
Every time you'll know what I'll do
I promise, I'll stand by you
Me vete do më kesh
Je me mua ti vetem qesh
Sa her' do m'kërkosh
Aty do jem të premtoj

Une aty do jem, jem, do të jem
Une aty do jem prane teje
Une aty do jem, jem, do të jem
Premtoj se aty do jem