Peace & Love Songtext

Noizy

von Mehr Songtexte

Peace & Love Songtext
Se jam tu pi do bari (oh yeah)
Se vjen prej Lazarati (oh yeah)
T'lutna cele pak dritaren se po du me marr pak ajer
Se jam tu pi do bari (oh yeah)
Se vjen prej Lazarati (oh yeah)
T'lutna cele pak dritaren se po du me marr pak ajer

I smoke highround before me go
Nuk ka lidhje se ku jam a ku po shkoj
Nese kom hala dije se kam evro
Edhe krejt problemet tash nuk jan mo

Se jam i zoti i vetes dhe boj ca du
Nese kam gabim atehere du me gabu
Nuk ka gjo n'ket jet qe munesh me m'tregu
Se nese ti sje zoti smunesh me m'gjyku

I am rise like marjuana yee
Iam rise like marjuana yee
Baby smoking na some ganja ye
Baby smoking na some gana ye

Se jam tu pi do bari (oh yeah)
Se vjen prej Lazarati (oh yeah)
T'lutna cele pak dritaren se po du me marr pak ajer
Se jam tu pi do bari (oh yeah)
Se vjen prej Lazarati (oh yeah)
T'lutna cele pak dritaren se po du me marr pak ajer

U kon pak dita lodhshme
Shum mendime nkok
Avokatin n'telefon like biznesi si po shkon
Takimi mas takimi dills after dills ye
Mills after mills (yeah)
Kills after kills

So we smoke in the highround
Just he came in about yeah yeah
Vetem 1 moment sdu me dit ca ndodh ne ket dynja ya ya

Iam rise like marjuana yee
Iam.rise like marjuana yee
Baby smoking na some ganja ye
Baby smoking na some ganja ye

Se jam tu pi do bari (oh yeah)
Se vjen prej Lazarati (oh yeah)
T'lutna cele pak dritaren se po du me marr pak ajer
Se jam tu pi do bari (oh yeah)
Se vjen prej Lazarati (oh yeah)
T'lutna cele pak dritaren se po du me marr pak ajer