Kenge Gurbeti Songtext

Adem Ramadani

Kenge Gurbeti Songtext

Sende "Kenge Gurbeti" an Dein Handy downloaden
Kenge Gurbeti Video:
Kenge Gurbeti Songtext Oh t'fala u qoj oh
oh nga mergimi
Oh ka gate shume oh
m'zbardh agaimi
Oh tuj kujtu per
here oh at voter
oh ku e lash nanen
oh me gjithe moter
Oh jam merzrit
oh more vlla
Oh zemra ime
per ju u tha
Ohh largt atdheut oh
ne dhe te huj
oh me fol gjuhen
e tjeter kujt
Oh gjithe ne leter
du me jau shkru
oh jam merzite
jo sju kam harru
Oh fjalet e babes
oi kam ndermend
guri i rand peshon
n'vend t'vet
Ohh jam mezrite
oh more vlla
oh zemra ime
per ju tuj kja
Oh larg atdehut eh
ne dhe te huj
oh me fol gjuhen
e tjeter kuj
Ohh toke e huj oh
ohh toke mizore
buka e gurbetit
ohh me shtate ore
Oh mk'a marre malli
du me ju pa
oh zemra ime
per ju tuj kja
Oh jam merzrite
oh more vlla
oh zemra ime
per ju u tha
Ohh lage atdheut eh
ne dhe te huj
oh me fol gjuhen
e tjeter kuj.
[ Kenge Gurbeti Lyrics an http://www.songtextemania.com/ ]
Kenge Gurbeti Lyrics
Sende "Kenge Gurbeti" an Dein Handy downloaden
Klicke auf gefällt mir!